Vinolog wine shop

Iz nastojanja da tržištu ponudimo selekciju najboljih svjetskih i hrvatskih imena s vinske scene po pristupačnim cijenama, osmislili smo Vinolog wine shop. Konceptom u kojem se vinski znalci mogu najaviti za vinsko savjetovanje i uživati u udobnim foteljama, izlazi iz okvira uobičajenih vinoteka,a ponudu smo prilagodili za svakog kupca, tako da možete pronaći vina u cjenovnom rasponu od 20,00 - 800,00 kn.

"Željeli smo otvoriti mjesto u kojem će se naši gosti prvenstveno osjećati ugodno, gdje će svi posjetitelji imati priliku upoznati se s različitim vinima koja su do sada bila nedostupna u našim krajevima, ali isto tako željeli smo stvoriti hub gdje ćemo mi kao istinski ljubitelji i poznavatelji vina moći educirati ljude ali i učiti od njih, tu prvenstveno mislim na praćenje afiniteta kod vina.'

— Jelena Balog, direktorica Vinologa

_W7A4912.jpg
_W7A4819.jpg

Božidara Adžije 34, Zagreb

Radno vrijeme: Pon-pet 12:00-20:00 h

Ponuda u shopu

   

Izbor svjetskih vina  bazirali  smo na sorte i proizvođače koji dosad nisu bili prisutni na našem tržištu s različitim stilovima,od hipsterskih do šminkerskih.

 

Hrvatska  vina u ponudi su ona koja odgovaraju kriteriju kuće što se tiče kvalitete, cijene i odležavanja te vina proizvedena različitim metodama i drugačijom tehnologijom, što ih čini posebnima.

U 300 probranih etiketa, na policama možete pronaći hrvatska i svjetska, ali i vina vlastite proizvodnje.

Sva vina su pomno odabrana, kušana, u najboljoj kondiciji i to je razlog zašto mamo točno određen broj vina u wine shopu - jer našim kupcima želimo ponuditi samo najbolje...

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

png-clipart-mastercard-credit-card-logo-
download%20(2)_edited.jpg
download.png
download (1).png