Dragi vinari,

pozivamo vas, da nam pošaljete svoju ponudu s podacima o sorti, količini i cijeni vina u rinfuzi koje želite prodati. Jednostavno popunite obrazac za ponudu. Kontaktirati ćemo vas da nam pošaljete uzorke za degustaciju.Naš tim enologa ocijenit će kvalitetu vina te ćemo se povratno javiti s potvrdom o otkupu.

Najmanja količina vina jedne vrste koju možete ponuditi je 3.000 litara.Ne brinite za transport! Kod manjih količina šaljemo vlastite tankove, a ako se radi o većoj količini možemo poslati i cisterne zapremnine do 25.000 litara. 

Poziv je otvoren tijekom cijele godine!

Svako vino za nas je izazov.Uživamo u izradi novih vinskih priča i novim suradnjama.

Javite nam se s povjerenjem!

Otkup vina u rinfuzi

U svijetu se svake godine od ukupne proizvodnje vina, proda 38% vina u rinfuzi.Potaknuti ovom činjenicom, već nekoliko godina otkupljujemo rinfuzno vino iz svih regija Hrvatske i pomažemo vinarima pri rješavanju zaliha neprodanog vina te nakon procijene kvalitete određujemo u koje pakiranje se konfekcionira i na koje tržište ćemo ga plasirati.

Otkupljena vina na ovaj način postaju dio naše priče, potpisana i označena jednom od etiketa naših robnih marki. Trudimo se napraviti dobru selekciju, gdje vodimo brigu da balans okusa, alkohola, kiseline i slatkoće bude usklađen. Iskustvo nam govori kako su vina napravljena od otkupljenog vina, vrlo dobro prihvaćena na tržištu.

shutterstock_1789030670.jpg
IMG_6873.JPG

Vina Papillon

Upoznajte našu ekskluzivnu robnu marku koja je nastala kao rezultat otkupa viškova vina u rinfuzi od vinara uslijed novonastale situacije, globalne pandemije.

Prvenstveno smo se odlučili napraviti ovu liniju kako bi pomogli vinarima u rješavanju zaliha. Odabrane su sorte grožđa iz različitih vinskih regija jer želimo predstaviti Hrvatsku i na stranom tržištu. Tako da Papillon vina osim u Hrvatskoj možete odnedavno pronaći i na češkom tržištu.

Ponuda za otkup vina

 

Za eventualna pitanja i dodatne informacije oko popunjavanja ponude možete nas kontaktirati na telefon 01 615 7406. 

Hvala !