Vinolog wine shop

Iz nastojanja da tržištu ponudimo selekciju najboljih svjetskih i hrvatskih imena s vinske scene po pristupačnim cijenama, osmislili smo Vinolog wine shop. Konceptom u kojem se vinski znalci mogu najaviti za vinsko savjetovanje i uživati u udobnim foteljama, izlazi iz okvira uobičajenih vinoteka,a ponudu smo prilagodili za svakog kupca, tako da možete pronaći vina u cjenovnom rasponu od 20,00 - 800,00 kn.

"Željeli smo otvoriti mjesto u kojem će se naši gosti prvenstveno osjećati ugodno, gdje će svi posjetitelji imati priliku upoznati se s različitim vinima koja su do sada bila nedostupna u našim krajevima, ali isto tako željeli smo stvoriti hub gdje ćemo mi kao istinski ljubitelji i poznavatelji vina moći educirati ljude ali i učiti od njih, tu prvenstveno mislim na praćenje afiniteta kod vina.'

— Jelena Balog, direktorica Vinologa

_W7A4819.jpg

Božidara Adžije 34, Zagreb

Radno vrijeme: pon-pet 09:00-20:00 h, sub 09:00 - 14:00

_W7A4912.jpg

Ponuda u shopu

   

Izbor svjetskih vina  bazirali  smo na sorte i proizvođače koji dosad nisu bili prisutni na našem tržištu s različitim stilovima, od hipsterskih do šminkerskih.

 

Hrvatska  vina u ponudi su ona koja odgovaraju kriteriju kuće što se tiče kvalitete, cijene i odležavanja te vina proizvedena različitim metodama i drugačijom tehnologijom, što ih čini posebnima.

U 300 probranih etiketa, na policama možete pronaći hrvatska i svjetska, ali i vina vlastite proizvodnje.

Sva vina su pomno odabrana, kušana, u najboljoj kondiciji i to je razlog zašto mamo točno određen broj vina u wine shopu - jer našim kupcima želimo ponuditi samo najbolje...

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
png-clipart-mastercard-credit-card-logo-
download%20(2)_edited.jpg
download.png
download (1).png