© 2019 by Vinolog

O nama

U potrazi za dobrim vinima, proputovali smo Hrvatsku i svijet. Naišli smo na strast prema vinu, pristupačne i vrijedne ljude te uređene vinograde i podrume. Sve to nas je potaknulo na suradnju s vinarijama iz Hrvatske i svijeta, čime započinje priča o Vinologu – lideru u plasmanu vinskih trendova na Hrvatskom tržištu.
Nepresušnu inspiraciju crpimo kušajući mnoga odlična vina, što nas je potaknulo da sami krenemo u proizvodnju. 

Naša misija je i savjetovanje vinara i vinogradara te sudjelovanje u kontroli kvalitete i unapređenju prodaje. Svojim partnerima vinarima, želimo pomoći u razvoju poslovanja, prodaji i promociji a potrošačima u konačnici, osigurati dobro vino po pristupačnim cijenama.

Naš tim 

Okupljamo visokokvalificirane stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u selekciji i plasmanu vina. Naši enolozi neprestano prate i unaprjeđuju kvalitetu vina koja prodajemo te poznaju prodajne i marketinške alate na vrlo specifičnom vinskom tržištu. Posvećeni smo trajnoj edukaciji naših zaposlenika, kako bismo bili što konkurentniji na tržištu te time ostvarili što bolje rezultate za sebe i svoje partnere a krajnjim potrošačima osigurali kvalitetu.
Za nas posao ne predstavlja samo posao, već zabavu koja nam dopušta da budemo kreativni i da kreiramo novitete koji će vas iznova oduševiti.