top of page

O nama

U potrazi za dobrim vinima, proputovali smo Hrvatsku i svijet. Kušali smo odlična vina, naišli na lijepo uređene vinograde i podrume, upoznali pristupačne i vrijedne ljude čija strast prema vinu nas je potaknula za stvaranje priče o Vinologu.

Inspirirani znanjem i kreativnošću pokrenuli smo proizvodnju vlastitih vina u Iloku, Istri i na Pelješcu.

Kombinirajući tradicionalan i moderan proces proizvodnje te poštujući principe vinske kulture proizvodimo isključivo vrhunska vina. Neka od njih okrunjena su i Decanter medaljama, najprestižnijeg i najvećeg  vinskog natecanja u svijetu, na što smo iznimno ponosni.

Također, biramo i vina koja zaslužuju biti predstavljena svim zaljubljenicima u vino. Savjetujemo vinare i vinogradare te sudjelovanje u kontroli kvalitete i unapređenju prodaje. Partnerima vinarima želimo pomoći u razvoju poslovanja, prodaji i promociji, a potrošačima u konačnici, osigurati dobro vino po pristupačnim cijenama.

Winelands_edited.jpg
Pouring Wine

Naš tim 

Okupljamo visokokvalificirane stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u selekciji i plasmanu vina. Naši enolozi neprestano prate i unaprjeđuju kvalitetu vina koja prodajemo te poznaju prodajne i marketinške alate na vrlo specifičnom vinskom tržištu. Posvećeni smo trajnoj edukaciji naših zaposlenika, kako bismo bili što konkurentniji na tržištu te time ostvarili što bolje rezultate za sebe i svoje partnere a krajnjim potrošačima osigurali kvalitetu.

Za nas posao ne predstavlja samo posao, već zabavu koja nam dopušta da budemo kreativni i da kreiramo novitete koji će vas iznova oduševiti.

bottom of page