top of page

Vinolog wine shop

Iz nastojanja da tržištu ponudimo selekciju najboljih svjetskih i hrvatskih imena s vinske scene osmislili smo Vinolog wine shop. Konceptom u kojem se vinski znalci mogu najaviti za vinsko savjetovanje i uživati u udobnim foteljama, izlazi iz okvira uobičajenih vinoteka, a ponudu smo prilagodili za svakog kupca. Kod nas možete pronaći vina u cjenovnom rasponu od 20,00 - 800,00 kn.

"Željeli smo otvoriti mjesto u kojem će se naši gosti prvenstveno osjećati ugodno, gdje će svi posjetitelji imati priliku upoznati se s različitim vinima koja su do sada bila nedostupna u našim krajevima, ali isto tako željeli smo stvoriti hub gdje ćemo mi kao istinski ljubitelji i poznavatelji vina moći educirati ljude ali i učiti od njih..."

Vinolog wine shop, Božidara Adžije 34, Zagreb             

_W7A4866.jpg

Radno vrijeme: pon-pet 09 - 20 h, sub 09 - 14 h  

Ponuda u shopu

U 300 probranih etiketa, na policama možete pronaći hrvatska i svjetska, ali i vina vlastite proizvodnje.

Sva vina su pomno odabrana, kušana, u najboljoj kondiciji i to je razlog zašto mamo točno određen broj vina u wine shopu - jer našim kupcima želimo ponuditi samo najbolje.

Hrvatska  vina u ponudi su ona koja odgovaraju kriteriju kuće što se tiče kvalitete, cijene i odležavanja te vina proizvedena različitim metodama.

Izbor svjetskih vina  bazirali  smo na sorte i proizvođače koji dosad nisu bili prisutni na našem tržištu s različitim stilovima, od hipsterskih do šminkerskih.

Poklon paketi

Tko voli poklone? Baš svi. Lijep je osjećaj dobiti dar, a još je ljepše kada naš poklon razveseli druge, nama drage osobe, partnere i kolege. Ovih blagdana razmišljajte veliko! A veliki formati pakiranja vina su upravo idealan poklon.
Kada kupujete u velikim formatima, znate da ćete kupiti visokokvalitetno vino. Vinari obično spremaju svoja najbolja vina i berbe u velike boce. Jer, velika ambalaža ima svojih prednosti. Naime, utjecaj kisika na vino u velikim bocama je puno manji, što znači da će vino bolje i sporije sazrijevati, te će imati bolji okus.

U našem katalogu pronađite idealan poslovni  poklon.

Na zahtjev dostavljamo na Vašu adresu diljem Hrvatske.
 

Snimka zaslona 2022-10-26 150252.png

Poklon pakiranja možete kupiti u Vinolog Wine Shopu, Božidara Adžije 34 u Zagreb ili naručiti na vinolog.wineshop@gmail.com 

png-clipart-mastercard-credit-card-logo-
download%20(2)_edited.jpg
download.png
download (1).png
bottom of page