top of page
Charles Collin

Šampanjci Charles Collin dolaze iz poznate Francuske pokrajine Šampanje, točnije iz vinorodnog područja Šampanje Côte des Bar - prema kojem su šampanjci i stekli popularnost u svijetu. Posebnost šampanjaca Charles Collin leži u tome što su većinom proizvedeni od sorte Pinot noir – što im daje prijeko potrebnu svježinu, aromatičnost i naravno, autetntičnost.

Šampanjce Charles Collin, sve redom dobitnike prestižnih europskih i internacionalnih medalja vinske struke, već su odavno prepoznali vinski zaljubljenici diljem Europe i svijeta, te odnedavno u njima mogu uživati i hrvatski vinoljupci, kao i oni koji će to tek postati. Dodatna posebnost ovih šampanjaca, kvaliteta je u svim procesima proizvodnje – od ručno branog grožđa, sve do boca koje dospijevaju u ruke krajnjih kušatelja

Osvježavajući, snažni, duboki, opojni, elegantni, jedinstveni  – epiteti su koji krase Charles Collin šampanjce i neodoljivo zovu da ih isprobate.

Predstavljamo Vam šest osvježavajućih šampanjaca Charles Collin:
aperitiv svijetlog i jasnog izgleda s bogatom svježinom voćnih aroma – Brut, šampanjac osvježavajućeg nosa s voćnim notama grejpa i citrusa, te harmoničnim osvježavajućim završetkom – Blanc de Noirs, rosea bogatog okusom crvenog voća i divljih jagoda. – Rosé Brut, pjenušac voćnog karaktera s intenzivnim završetkom voćne torte i suhog voća –Demi-Sec, predstavnika klasičnog stila među šampanjcima – Cuvée Charles Brut i šećera na kraju iz berbe 2008. – Blanc de Blanc 2008.

DSC_9371.jpg

— Charles Collin Brut

DSC_9382.jpg

— Charles Collin Blanc De Noirs

DSC_9376.jpg

— Charles Collin Rosé Brut

DSC_9375.jpg

— Charles Collin Demi Sec

DSC_9378.jpg

— Charles Collin Cuvée Charles Brut

DSC_9380.jpg

— Charles Collin Blanc De Blanc 2008.

bottom of page