top of page

Otkup vina u rinfuzi

U svijetu se svake godine od ukupne proizvodnje vina, proda 38% vina u rinfuzi. Potaknuti ovom činjenicom, već nekoliko godina otkupljujemo rinfuzno vino iz svih regija Hrvatske i pomažemo vinarima pri rješavanju zaliha neprodanog vina te nakon procijene kvalitete određujemo u koje pakiranje se konfekcionira i na koje tržište ćemo ga plasirati.

Otkupljena vina na ovaj način postaju dio naše priče, potpisana i označena jednom od etiketa naših robnih marki. Trudimo se napraviti dobru selekciju, gdje vodimo brigu da balans okusa, alkohola, kiseline i slatkoće bude usklađen. Iskustvo nam govori kako su vina napravljena od otkupljenog vina, vrlo dobro prihvaćena na tržištu.

Vina Papillon

Upoznajte našu ekskluzivnu robnu marku koja je nastala kao rezultat otkupa viškova vina u rinfuzi od vinara uslijed novonastale situacije, globalne pandemije.

Prvenstveno smo se odlučili napraviti ovu liniju kako bi pomogli vinarima u rješavanju zaliha.

Odabrane su sorte grožđa iz različitih vinskih regija jer želimo predstaviti Hrvatsku i na stranom tržištu. Tako da Papillon vina osim u Hrvatskoj možete odnedavno pronaći i na češkom tržištu.

IMG_6873.JPG

Dragi vinari,

pozivamo vas, da nam pošaljete svoju ponudu s podacima o sorti, količini i cijeni vina u rinfuzi koje želite prodati. Jednostavno popunite obrazac za ponudu. Kontaktirati ćemo vas da nam pošaljete uzorke za degustaciju, a potom će naš tim enologa ocijeniti kvalitetu vina te ćemo se povratno javiti s potvrdom o otkupu.

Najmanja količina vina jedne vrste koju možete ponuditi je 3.000 litara. Ne brinite za transport! Za manje količine imamo vlastite tankove, a ako se radi o većoj količini šaljemo cisterne zapremnine do 25.000 litara. 

Svako vino za nas je izazov.Uživamo u izradi novih vinskih priča i novim suradnjama. Javite nam se s povjerenjem!

Poziv je otvoren tijekom cijele godine!

Ponuda za otkup vina

 

Za sva pitanja i dodatne informacije oko popunjavanja ponude možete nas kontaktirati na tel. 01 615 7406. 

Hvala !

bottom of page