top of page
Wine to go

Wine to go je naš pokušaj da vinoljubcima omogućimo ispijanje vina u bilo kojem trenutku. Nema razloga da na koncertima, festivalima, izletima, putovanjima i u sličnim zabavnim situacijama kada vam je nezgodno nositi boce ipak ne uživate u dobrom vinu.  

Wine to go Chardonnay
chardonnay_edited.png

Prepoznatljivi, sortni mineralno-voćni miris je jednostavan i blag. Voćne arome asociraju na marelicu i krušku,a tonovi cvijetnih nota odaju mineralnost. Na okus je elegantan, harmoničan. Orašasto voće, zrelost, sa živahnim kiselinama, daju lijep gorkast okus i nježnu voćnost.

Wine to go Merlot
merlot_edited.png

Ugodan i vrlo bogat miris u kojem se isprepliću note zrele trešnje sa malinom. Okus je intenzivan, pun i trajan, umjerenih tanina, zavodljive pitkosti i naglašene voćnosti. Živahne kiseline ostavljaju dojam ugodnog i lagano  pikantnog završetka.

Wine to go Rose
rose_edited.png

Lijepe je žive i kompaktne ružičaste boje. Miris je diskretan i nježan, ali izrazito ugodan i postojan. Nježne nijanse livadnog cvijeća miješaju se sa atraktivnim voćnim notama maline. Okus je osvježavajući, ugodan i u skladu sa mirisom.

bottom of page