top of page
Arraez

Arraez vinarija je smještena u španjolskom gradiću, Font de la Figuera. Ističu se po svojoj kreativnosti i mladenačkom duhu koje možete na prvu prepoznati po njihovim etiketama, ali pritom paze da i ono što se nalazi unutar boce Vas oduševi. Proizvode vina od španjolskih autohtonih sorti poput Monastrell, Tempranillo, Bobal, Garnacha Tintorera, Verdil i Moscatel.

Oni su vinari koji se ne boje eksperimentirati, pomicati granice, poluditi, biti čudni.

ARRAEZ CANALLAS BLANCO.png
Canallas White

Canallas je lagano, pitko, mediteransko bijelo vino.  Preporučuje se  kako za improvizirane aperitive, tako i za one ručkove koji se pretvaraju u večere. Karakterizira ga blijedo žuta boja, suptilnog mirisa. 

Svježe note bijelog voća ističu se uz note citrusa. Na okusu je  glatko, osvježavajuće i dugim ugodnim završetkom. Konzumirati na temperaturi između 4º i 8ºC.

ARRAEZ CANALLAS TINTO.png
Canallas Red

Tamne crvene boje, svježeg okusa u kojem prevladavaju note zrelog voća, vanilije i kakaa. Ovo je vino punog, sočnog okusa, a opet  elegantan s dobrim balansom između pikantnih okusa bačve i voćnog karaktera mladog Tempranilla. Canallas je vino idealno za ispijanje u društvu uz male zalogaje i jela od tjestenine.Najbolje je servirano na temperaturi  između 12º i 16ºC.

Vividor

Vividor je intenzivne tamno crvene boje s aromama svježeg crvenog bobičastog voća te cvjetne i balzamične note. Punog je okusa, dobro strukturirano vino, a drvenasti okus čini završnu notu ovog vina kojem je teško odoljeti. Odlično se sjedinjuje s jelima od crvenog mesa. 

Poslužite na temperaturi između 12º i 15ºC

ARRAEZ VIVIDOR.png
Mala Vida Magnum

Mala Vida rezultat je mješavine koja je osmišljena da zadovolji širok izbor nepca. Kombinacija sorti Monastrell, Tempranillo, Syrah i  Caberneta čini ovo vino složenim i odlične arome kojom prevladava crveno voće. Mala Vida ima tamnu  crvenu boju. Okus je vrlo ugodan i svilenkast. 

Preporučuje se uz predjela, meso, tjestenine, rižu i čokoladu. Najbolje je servirano između 12º i 15ºC.

ARRAEZ MALA VIDA MAGNUM 1,5 L_edited.png
ARRAEZ MALVASIA.png
Los Arraez Malvasia

Žuta boja, čista i sjajna. Miris  je na bazi  bijelog voća i minerala, a pozadina u ravnoteži s nijansama koje podsjećaju na pržene orašaste plodove. U okusu je svježa s umjerenom kiselinom ljetnog  sušenog voća.  Malvazija Los Arráez preporuča se uz svako mediteransko jel,  uz  rižu, jela od tjestenine, ribu i plodove mora. To je svestrano vino, izvrstan kao aperitiv ili uz konkretan obrok. Servirati ohlađeno na temperaturi između 4º i 8ºC

ARRAEZ VIVIR SIN DORMIR_edited.png
Vivir Sin Dormir

Vino iz organskih vinograda Murcia s bukeom vrlo zrelog crvenog i crnog voća s daškom crnog papra i delikatnim dodirom hrasta. Zrelo, gusto, snažno u ustima, s dugim ugodnim retrookusom.  Odlično se slaže s mesom i povrćem mediteranske kuhinje.

bottom of page