Vinolog wine shop

Iz nastojanja da tržištu ponudimo selekciju najboljih svjetskih i hrvatskih imena s vinske scene osmislili smo Vinolog wine shop. Konceptom u kojem se vinski znalci mogu najaviti za vinsko savjetovanje i uživati u udobnim foteljama, izlazi iz okvira uobičajenih vinoteka, a ponudu smo prilagodili za svakog kupca. Kod nas možete pronaći vina u cjenovnom rasponu od 20,00 - 800,00 kn.

"Željeli smo otvoriti mjesto u kojem će se naši gosti prvenstveno osjećati ugodno, gdje će svi posjetitelji imati priliku upoznati se s različitim vinima koja su do sada bila nedostupna u našim krajevima, ali isto tako željeli smo stvoriti hub gdje ćemo mi kao istinski ljubitelji i poznavatelji vina moći educirati ljude ali i učiti od njih..."

_W7A4866.jpg

Vinolog wine shop, adresa: Božidara Adžije 34, 10 000 Zagreb               Radno vrijeme: pon-pet 09 - 20 h, sub 09 - 14 h  

Ponuda u shopu

U 300 probranih etiketa, na policama možete pronaći hrvatska i svjetska, ali i vina vlastite proizvodnje.

Sva vina su pomno odabrana, kušana, u najboljoj kondiciji i to je razlog zašto mamo točno određen broj vina u wine shopu - jer našim kupcima želimo ponuditi samo najbolje.

Hrvatska  vina u ponudi su ona koja odgovaraju kriteriju kuće što se tiče kvalitete, cijene i odležavanja te vina proizvedena različitim metodama.

Izbor svjetskih vina  bazirali  smo na sorte i proizvođače koji dosad nisu bili prisutni na našem tržištu s različitim stilovima, od hipsterskih do šminkerskih.

Poklon paketi

Tko voli poklone? Baš svi. Lijep je osjećaj dobiti dar, a još je ljepše kada naš poklon razveseli druge, nama drage osobe, partnere i kolege. Ovih blagdana razmišljajte veliko! A veliki formati pakiranja vina su upravo idealan poklon.
Kada kupujete u velikim formatima, znate da ćete kupiti visokokvalitetno vino. Vinari obično spremaju svoja najbolja vina i berbe u velike boce. Jer, velika ambalaža ima svojih prednosti. Naime, utjecaj kisika na vino u velikim bocama je puno manji, što znači da će vino bolje i sporije sazrijevati, te će imati bolji okus.

U našem katalogu pronađite idealan poslovni  poklon.

Na zahtjev dostavljamo na Vašu adresu diljem Hrvatske.
 

Poklon pakiranja možete kupiti u našem Vinolog Wine Shopu, Božidara Adžije 34, 10 000 Zagreb ili naručiti na vinolog.wineshop@gmail.com 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
png-clipart-mastercard-credit-card-logo-
download%20(2)_edited.jpg
download.png
download (1).png